Jogi tanácsadás

Ügyvédi jogi tanácsadás,

személyes JOGTANÁCSADÁS Budapesten.

Segítségre, megbízható jogi tanácsra van szüksége?

A nagyobb veszteség megelőzése érdekében, minél előbb  érdemes   tisztában lenni ügye jogi hátterével. Szerződések, bírósági beadványok aláírása előtt és ne utána kérjen jogi tanácsot.
Leggyakrabban ingatlanjog, ingatlan adásvételi  szerződés, ingatlan ajándékozási szerződés, családjog, házassági szerződés,  válóper, vagyonmegosztás, tartásdíj, öröklésjogi ügyben kérnek tőlem jogi tanácsot

Önnek milyen jogi ügyben adhatok jogi tanácsot?

Időpontfoglaló levelében írja meg JOGI kérdése témáját, a tényállás részleteit a személyes jogi tanácsadáson megbeszéljük. Jogi konzultáción lehetőség van az ügy mélyreható elemzésére, irat betekintésre és minden körülmény ismeretében felelősségteljes jogi tanácsadás megadására.

Ingatlanjogi tanácsadás

Kiemelt szakterületem az ingatlanjog. Több éves tapasztalat segít az ingatlan átruházások különböző módjaiban segítséget nyújtani a hozzám forduló tisztelt ügyfeleimnek. Leggyakoribb kérdések az ingatlan adásvétel, ingatlan ajándékozás, ingatlant terhelő haszonélvezeti jog, szolgalmi jog, eseteit érintik. A foglaló fogalma sem mindenkinek egyértelmű.

Családjogi tanácsadás

Sok a válás miatt felmerülő felügyeleti jog, gyermektartás díj, kapcsolattartási ügyek probléma köre. A válóper közös megegyezéssel, vagy tényállásos válás legyen? Az élettársi vagyonjog, házassági vagyonmegosztás sem zökkenő mentes témák. Tanácsot kérnek a jelenleg már szinte természetes házassági vagyonjogi szerződések megkötése előtt. Aki házassági szerződés ügyben keres fel, természetesen a jogi tanácsadás ára, benne van a szerződéskötés díjában.

Öröklésjogi tanácsadás.

Tisztelt ügyfeleimet foglalkoztatja kire hagyják az vagyonukat. A végakarat milyen formában készüljön? A végrendelet szerintem legbiztonságosabb, ha közokiratba van foglalva, tehát közjegyzőt keressenek fel. Ha nincs végrendelet, a törvényes öröklési rend paragrafusait beszéljük át, személyre szólóan. Kötelesrész kinek jár, ki fizeti? Mikor érdemes visszautasítani az örökséget.

Ön tegye meg az első lépést!

Ügyvédi Jogi tanácsadás
Jogi tanácsadás

– Személyes jogi tanácsadásra egyeztessünk időpontot:

9-18 óra között telefonon

  +36 20 354 8963,

éjjel-nappal  Levélben:  Önnek alkalmas két időpont megadásával,

 űrlapon MOST is foglalhat IDŐPONTOT>>

Várom megtisztelő jelentkezését!

(Ügyvédi irodámban személyes  jogi tanácsadás díja 10.000.-Ft/megkezdett óra. Telefonon csak aláírt megbízási szerződéssel rendelkező ügyfeleimnek adok tanácsot, folyamatban lévő ügyében, vagy előre utalt díj esetében.)

Ügyvéd Dr Mohos Gábor Ügyvéd Bp.

Kérdése van?

Lépjen velem kapcsolatba.